Wie zijn wij ?
Wij zijn Waldo en Danielle. Al ruim 15 jaar verzorgen we met veel plezier wandel- en fietsvakanties op de Ionische eilanden en het vasteland van Griekenland. Eerst vanuit Zakynthos en tegenwoordig wonen we het hele jaar op Korfoe waarvandaan we onze reizen aanbieden.

Waarom Griekenland ?
Je vindt in het westen van Griekenland een verbazingwekkende diversiteit van natuur, mensen, plaatsen en dieren! Ook is het hier bijna het gehele jaar groen waardoor het een unieke plek is om te fietsen en wandelen.

Wat is onze filosofie ?
Het uitgangspunt van onze reizen is dat de onderkomens op rustige plekken gelegen moeten zijn met veel gastvrijheid. We proberen hierbij zo veel mogelijk het massatoerisme te vermijden.

Hoe kiezen we de programma’s uit ?
Het is erg simpel. We benaderen elke reis als de liefhebbers die wij zijn! Wanneer we op zoek gaan naar nieuwe locaties, of de omgeving voor spannende routes verkennen, vragen we ons één vraag, “is dit iets wat we zouden willen doen?” Onze kracht is dus dat we onze routes en accommodaties allemaal zelf hebben uitgekozen en hebben uitgeprobeerd.

Wat bieden we aan ?
We kunnen voor u allerlei soorten reizen verzorgen. Van gemakkelijke standplaatsreizen tot zwaardere trektochten met veel klimwerk. Wij bieden u de mogelijkheid (aan) om een unieke vakantie samen te stellen, van alleen vlieg en fiets tot geheel verzorgde wandel- of fietsvakantie.

Close Menu