Wandelreizen

Je kunt heerlijk wandelen op groen Korfoe en de andere Ionische eilanden.
Langs oude paden, door olijfgaarden, op zoek naar verborgen kerkjes en soms ook echt even spoorzoeken. Vanwege het klimaat is bagagevervoer wel zo handig en omdat er geen standaard wandelnetwerk bestaat kom je met onze routes wel op de rustige en bijzondere plekjes. Nieuwsgierig? Hieronder presenteren we enkele reizen maar we maken graag ook iets op maat. 

Wandeltrektocht over Korfoe

Als u wandelt op Korfoe verbaast u zich over de vele kleuren groen op dit eiland. De ontelbare olijfgaarden, de ranke cipressen, de donkere bossen en de kleine wijngaarden zorgen voor een magnifiek decor tijdens uw wandelvakantie.

Corfu Trail

Ook is het mogelijk de bekende Corfu Trail of delen daarvan te lopen. U gaat lekker op pad én wij organiseren het vervoer van uw bagage en de overnachtingen. Gps-bestanden en kaart van de route wordt door ons aangeleverd. 

 

Wandelen over Paxos en Korfoe

Ten zuiden van Korfoe ligt Paxos. Het is een klein eiland maar uitstekend geschikt om te wandelen. Er zijn veel oude paden bewaard die door ontelbare olijfgaarden gaan. U komt o.a. langs de krijtrotsen met uitzicht op de westkust.

Wandelreis op Zakyntos

Zakynthos is het zuidelijkste eiland voor de westkust van Griekenland. Tijdens uw wandelvakantie loopt u over groene heuvelruggen met pittoreske dorpen en maakt u wandelingen in de buurt van die krijtrotsen van Keri.

Wandeltocht op Kefalonia

Het grootste eiland voor de westkust is tevens het stilste eiland in deze regio. Het ruige landschap met bekoorlijke dorpen maken Kefalonia tot een uitstekend eiland voor een wandelvakantie. U verblijft aan de oostkust met uitzicht op Ithaka.

 

Close Menu