Fietsvakanties

Vanuit het midden van Korfoe organiseren we fietsvakanties op de Griekse Ionische eilanden en het Griekse vasteland. Deze reizen voeren we uit voor bekende reisorganisaties. Alle arrangementen zijn bij ons rechtstreeks te boeken. Ook kunnen we voor u ook op maat een arrangement samenstellen.

8 of 10 daagse ronde Korfoe groot

Over smalle kronkelweggetjes gaat deze trektocht elke dag verder en ziet u bijna het hele eiland. De hotels liggen bijna allemaal aan zee dus na het fietsen lonkt een duik in de blauwe golven.
Voor meer info mail ons of kijk bij EigenwijzeReizen.nl

8 daagse ronde Korfoe Zuid

Je fietst korte routes over stille weggetjes door het groene landschap. Soms kom je een klimmetje tegen naar een fraai uitzicht, maar nooit te lang.Je verblijft bijna overal aan zee in kleine en gastvrije familiehotels.
Voor meer info mail ons of kijk bij SNP.nl

11-15 daagse trektocht langs de Ionische Eilanden

Voor de westkust van Griekenland liggen de Ionische Eilanden. Tijdens deze reis verkent u Korfoe, Kefalonia, Ithaka, Lefkas en een deel van het vasteland. Het fietsen wordt afgewisseld met boottochten over de blauwe Ionische Zee.
Voor meer info mail ons of kijk bij EigenwijzeReizen.nl

11-15 daagse trektocht door de bergen van de Epirus

De Epirus is een nog nauwelijks ontdekte bergstreek met prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Een zwaardere trektocht voor de betere fietser door een ander Griekenland waar u nog ├ęcht te gast bent.
Voor meer info mail ons.

15 dagen Korfoe met 3 standplaatsen

Van noord naar zuid in een rustig tempo, zonder iets te missen van groene omgeving. U verkast maar 2 keer terwijl u wel het hele eiland overfietst. U logeert in Acharavi ,in het centraal gelegen Agios Ioannis en aan het zandstrand van Vitalades.
Voor meer info mail ons.

Standplaatsreizen Korfoe

Bent u op zoek naar de juiste plek op Korfoe van waaruit u mooie dagtochten kunt fietsen? Wij kennen de leukste accomodaties met genoeg afwisselende fietsmogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk de standplaatsen met elkaar te combineren inclusief bagagevervoer. Voor meer info mail ons.

8 daagse trektocht Korfoe op je gemak

Een tocht over het midden van het eiland, inclusief een verblijf in de indrukwekkende eilandhoofdstad. De etappes zijn nooit te lang en waar mogelijk worden de heuvels gemeden. U slaapt in comfortabele hotels waarbij u om de dag van hotel wisselt.
Voor meer info mail ons of kijk bij EigenwijzeReizen.nl

Sluit Menu